EL NOSTRE EQUIP

PROJECTS disposa d’un equip multidisciplinar format per més de 80 professionals qualificats i de contrastada experiència: enginyers de diverses especialitats, arquitectes i altres tècnics, assistits per personal de suport experimentat amb procediments, sistemes de treball i reporting contrastats.

Dinamisme, esperit de servei i identificació amb el projecte, es sumen a la capacitat de treball en equip i d’integració amb el client dels nostres professionals i fan possible els bons resultats dels projectes que ens confien.

COMITÈ DE DIRECCIÓ

Enginyer de Camins, Canals i Ports (1979), especialitzat en transports, ports i urbanisme, MBA per ESADE (1988) i PADE per IESE (2008).

Primera etapa professional a l’Administració (Urbanisme i Transports de la Generalitat de Catalunya, 1980-86).

Participa significativament en l’operació de remodelació urbana de Barcelona prèvia als Jocs Olímpics de 1992 com a Director Tècnic de Vila Olímpica, S.A. (1986-90) i Director General de la societat immobiliària Nova Icària, S.A. (1990-95), promotora de la Vila Olímpica de Barcelona.

Ha estat Director General de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, ATM (1995-98) i Director General de Muelles y Espacios Portuarios, S.A. (MEPSA), societat concessionària del Port de Barcelona (1998-2007).

Membre de la Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Enginyera i Arquitectura (ASINCA) i de la Comissió d’Infraestructures i Finançament del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya. Membre del Cercle d’Economia.

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC, especialitat en transports (1987) i Master in Bussines Administration (MBA) per ESADE (1992).

Primera etapa professional a les enginyeries HIDROWATT (1985-87) i CAPLAN, filial a Barcelona de “CONTROL Y GEOLOGIA, SA” (CYGSA), en l’àmbit de projectes i direccions d’obres d’estructures i obres lineals, treballant per al Govern Andorrà, a la Conselleria de Serveis Públics d’Andorra, com a responsable de la revisió i control de projectes del Principat (1987-90).

Cap d’Àrea a TEC-4 (1990-91) i posteriorment Director de Zona Nord-Est i Portugal de INTRAESA (1992-99), totes dues consultores dedicades a la enginyeria d’obra civil.

Incorporat al Grup PROJECTS el 1999 com a gerent de GESCONRED, ha estat responsable, entre d’altres, de projectes com Project Management del desplegament de la xarxa de fibra òptica de MENTA (AUNA-ONO) a Catalunya (com adjunt al director de construcció i de planificació estratègica de MENTA), Project Management de la urbanització del sector residencial Volpalleres a Sant Cugat del Vallès, responsable dels treballs de captura i digitalizació de la xarxa de BT a Catalunya per a FECSA-ENDESA y SEVILLANA a Andalusia, així com gerent de la UTE de la direcció d’obra de la L9 del metro de Barcelona, trams II i IV.

Vocal de la Junta Rectora, tresorer i president de la Comissió d’Aigua i Energia del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya (2006-2014).

Membre de la “Comisión de Consultoría del Colegio Nacional de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos” i de la Junta Rectora de la “FUNDACIÓN CAMINOS del Colegio de Caminos, Canales y Puertos” (2006-2014).

Membre del Ple del Patronat del ITEC (Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya) (2006-2014).

Llicenciada en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’Empreses (CE) per ESADE (1980).

S’incorpora a la Direcció General d’Ordenació i Planificació Sanitària del Departament de Sanitat i Seguretat Social (1980) on presta serveis de planejament sanitari fins a l’any 1986.

Especialitzada a l’àmbit de la gestió hospitalària, ha estat Cap de Control de Gestió i Adjunta a Gerència, a l’Hospital de la Creu Roja de l’Hospitalet de Llobregat (1986-94).

Participa a la creació i desenvolupament de l’empresa de gestió del Consorci Hospitalari de Catalunya, C.Gest, SL com a Directora de Planificació i Control. Suport als equips directius i participació en l’elaboració i implementació de plans estratègics, plans de viabilitat, i plans d’empresa de centres hospitalaris (1994-95).

Adjunta a Gerència de l’Hospital del Sagrat Cor i de l’Hospital de L’Aliança a Barcelona (1995-96).

En exercici lliure de la professió, consultora de gestió i adjunta a la direcció de l’Hospital de Mataró Consorci Sanitari del Maresme i altres centres (1997-2004).

Des de la fundació de PROJECTS el 1999, s’incorpora a l’empresa com a Directora d’Administració i Finances.

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC (1994), especialitzat en organització industrial, Master FM per URL (2001).

La seva activitat professional ha estat lligada des del seu inici a la gestió de projectes per a la construcció i explotació d’edificis i infraestructures.

Primera etapa professional estretament relacionada amb la logística, participant activament en el projecte de construcció del Centre Integral de Mercaderies CIM Valllès per a la Generalitat de Catalunya i en el procés d’implantació del tractament automatitzat de la correspondència i la paqueteria a Espanya per a Correos (1991-97).

Responsable de la direcció tècnica i comercial de Gestión Integral de Mantenimientos, SA, durant els primers anys de funcionament d’aquesta empresa dedicada al manteniment integral d’infraestructures en diferents àmbits, especialment l’industrial i l’hospitalari (1997-2000).

S’incorpora a GESCONRED (Grup PROJECTS) l’any 2000, participant com adjunt a gerència de PM pel desplegament de la fibra òptica pel territori català.

Responsable, entre d’altres, de projectes tals com: Project Management de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, Direccions Integrades del Centres Penitenciaris Brians II i Puig de les Basses (Figueres), Facility Management de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i Project Management del Centre de Recerca Esther Koplowitz a Barcelona.

Vicepresident de l’Associació Catalana de Facility Management (ACFM).

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC, especialitat en transports (2000) i postgraus en Gestió Privada d’Infraestructures i Facility Management- Manteniment d’edificis

Primera etapa professional a l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITEC), en l’àmbit del seguiment dels projectes i actuacions per a la remodelació de Barcelona amb motiu dels Jocs (1990-92).

Responsable de Passes en el departament de Transports en el COOB 92, S.A.

Responsable de planificació i seguiment econòmic-temporal de diferents projectes al Taller d’Enginyeries (1992-95).
Responsable de l’oficina tècnica i de l’execució, supervisió i millora de projectes en el departament de producció en AREMA, SA (1995-99).

Cap d’execució i responsable d’estructures en diversos projectes per Agrupació Guinovart-OSHA (1999-1900).

Incorporat al Grup PROJECTS l’any 2000 com a adjunt al responsable del Servei d’Informació, Programació i Control d’Operacions a la societat municipal Infraestructures del Llevant (actualment BIMSA).
Ha estat responsable de diferents projectes com Project Manager, Director d’Obra o redactor de projectes, realitzant assistències especialitzades diverses per organismes com TMB-Metro, Grup Aigües (AGBAR-SUEZ), etc.

Des de novembre 2010 Organitza i posa en marxa l’activitat de PROJECTS a Xile creant la sucursal de l’empresa en aquest país a l’abril 2012 i de la qual és Gerent General.

Des febrer 2017 membre del Comitè de Direcció del Grup PROJECTS.

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC (2009), Erasmus en l’Imperial College de Londres (2008), postgrau en Gestió Privada d’Infraestructures per la UPC (2015) i MBA per ESADE (2017). Certificat com a Project Manager Professional (PMP®) pel Project Management Institute (2020).

Primera etapa professional a AYESA, com a membre de l’Oficina Tècnica de projectes d’obra civil (2008-09).

Incorporat a el Grup PROJECTS a finals de l’any 2009, com a responsable de Desenvolupament de Negoci Internacional, a càrrec de l’expansió internacional de PROJECTS & FACILITIES MANAGEMENT, SL, principalment en LATAM i Orient Mitjà, participant en la creació i desenvolupament de les sucursals de la empresa a Xile, Perú i Mèxic.

Ha participat en diferents projectes formant part d’equips de Project Management, Direcció d’Obra i auditoria tècniques de projectes. Entre d’altres destaquen els desenvolupats per Línia 9 Tram 2, SANITAS, BCASA, IMHAB, IRIDIUM, DOSPUNTOS o CIRSA.

Actualment també responsable de Desenvolupament Corporatiu desenvolupant projectes interns com l’elaboració i millora de procediments interns de treball o la implantació de la metodologia BIM a l’empresa.

Des de febrer 2017 membre de Comitè de Direcció de Grup PROJECTS.

Arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC (1998). Màster en PM per la URL (2004) i certificada com a Project Manager Professional (PMP®) pel Project Management Institute (2012).

Inicia la seva etapa professional (1998-2002) amb l’exercici liberal de la professió, etapa durant la qual desenvolupa projectes d’edificació residencial.

Incorporada al Grup PROJECTS el 2002 participa en projectes com ara el PM de l’Hospital de St. Pau, rehabilitació de l’estació Miramar del funicular de Montjuïc, l’adequació de l’Estadi Serrahima per Campionats d’Europa d’Atletisme 2010 o el Project Monitoring de diverses promocions per Banc Sabadell.

Ha estat responsable, entre d’altres, de projectes com la Direcció d’Obra de la construcció de les obres concesionables corresponents a determinades infraestructures de la Línia 9 del metro de Barcelona, ​​PM de la construcció de l’edifici d’oficines al sector de Can Ricart – Parc central de Barcelona (DosPuntos Asset Management, SL), PM del nou edifici ICFO-W al Campus UPC de Castelldefels (Fundació Privada Mir-Puig), PM de la construcció de la terminal e i l’ampliació de la terminal d al Moll adossat del Port de Barcelona per a Barcelona (Cruise Terminal, SLO), PM fase projecte de l’Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí (FC Barcelona), PM nova seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya, PM de l’edifici d’usos mixtes i aparcaments sector Volpalleres oest de Sant Cugat del Vallès per PROMUNSA.

Enginyer de Camins, Canals i Ports (1979), especialitzat en transports, ports i urbanisme, MBA per ESADE (1988) i PADE per IESE (2008).

Primera etapa professional a l’Administració (Urbanisme i Transports de la Generalitat de Catalunya, 1980-86).

Participa significativament en l’operació de remodelació urbana de Barcelona prèvia als Jocs Olímpics de 1992 com a Director Tècnic de Vila Olímpica, S.A. (1986-90) i Director General de la societat immobiliària Nova Icària, S.A. (1990-95), promotora de la Vila Olímpica de Barcelona.

Ha estat Director General de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, ATM (1995-98) i Director General de Muelles y Espacios Portuarios, S.A. (MEPSA), societat concessionària del Port de Barcelona (1998-2007).

Membre de la Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Enginyera i Arquitectura (ASINCA) i de la Comissió d’Infraestructures i Finançament del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya. Membre del Cercle d’Economia.

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC, especialitat en transports (1987) i Master in Bussines Administration (MBA) per ESADE (1992).

Primera etapa professional a les enginyeries HIDROWATT (1985-87) i CAPLAN, filial a Barcelona de “CONTROL Y GEOLOGIA, SA” (CYGSA), en l’àmbit de projectes i direccions d’obres d’estructures i obres lineals, treballant per al Govern Andorrà, a la Conselleria de Serveis Públics d’Andorra, com a responsable de la revisió i control de projectes del Principat (1987-90).

Cap d’Àrea a TEC-4 (1990-91) i posteriorment Director de Zona Nord-Est i Portugal de INTRAESA (1992-99), totes dues consultores dedicades a la enginyeria d’obra civil.

Incorporat al Grup PROJECTS el 1999 com a gerent de GESCONRED, ha estat responsable, entre d’altres, de projectes com Project Management del desplegament de la xarxa de fibra òptica de MENTA (AUNA-ONO) a Catalunya (com adjunt al director de construcció i de planificació estratègica de MENTA), Project Management de la urbanització del sector residencial Volpalleres a Sant Cugat del Vallès, responsable dels treballs de captura i digitalizació de la xarxa de BT a Catalunya per a FECSA-ENDESA y SEVILLANA a Andalusia, així com gerent de la UTE de la direcció d’obra de la L9 del metro de Barcelona, trams II i IV.

Vocal de la Junta Rectora, tresorer i president de la Comissió d’Aigua i Energia del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya (2006-2014).

Membre de la “Comisión de Consultoría del Colegio Nacional de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos” i de la Junta Rectora de la “FUNDACIÓN CAMINOS del Colegio de Caminos, Canales y Puertos” (2006-2014).

Membre del Ple del Patronat del ITEC (Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya) (2006-2014).

Llicenciada en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’Empreses (CE) per ESADE (1980).

S’incorpora a la Direcció General d’Ordenació i Planificació Sanitària del Departament de Sanitat i Seguretat Social (1980) on presta serveis de planejament sanitari fins a l’any 1986.

Especialitzada a l’àmbit de la gestió hospitalària, ha estat Cap de Control de Gestió i Adjunta a Gerència, a l’Hospital de la Creu Roja de l’Hospitalet de Llobregat (1986-94).

Participa a la creació i desenvolupament de l’empresa de gestió del Consorci Hospitalari de Catalunya, C.Gest, SL com a Directora de Planificació i Control. Suport als equips directius i participació en l’elaboració i implementació de plans estratègics, plans de viabilitat, i plans d’empresa de centres hospitalaris (1994-95).

Adjunta a Gerència de l’Hospital del Sagrat Cor i de l’Hospital de L’Aliança a Barcelona (1995-96).

En exercici lliure de la professió, consultora de gestió i adjunta a la direcció de l’Hospital de Mataró Consorci Sanitari del Maresme i altres centres (1997-2004).

Des de la fundació de PROJECTS el 1999, s’incorpora a l’empresa com a Directora d’Administració i Finances.

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC (1994), especialitzat en organització industrial, Master FM per URL (2001).

La seva activitat professional ha estat lligada des del seu inici a la gestió de projectes per a la construcció i explotació d’edificis i infraestructures.

Primera etapa professional estretament relacionada amb la logística, participant activament en el projecte de construcció del Centre Integral de Mercaderies CIM Valllès per a la Generalitat de Catalunya i en el procés d’implantació del tractament automatitzat de la correspondència i la paqueteria a Espanya per a Correos (1991-97).

Responsable de la direcció tècnica i comercial de Gestión Integral de Mantenimientos, SA, durant els primers anys de funcionament d’aquesta empresa dedicada al manteniment integral d’infraestructures en diferents àmbits, especialment l’industrial i l’hospitalari (1997-2000).

S’incorpora a GESCONRED (Grup PROJECTS) l’any 2000, participant com adjunt a gerència de PM pel desplegament de la fibra òptica pel territori català.

Responsable, entre d’altres, de projectes tals com: Project Management de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, Direccions Integrades del Centres Penitenciaris Brians II i Puig de les Basses (Figueres), Facility Management de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i Project Management del Centre de Recerca Esther Koplowitz a Barcelona.

Vicepresident de l’Associació Catalana de Facility Management (ACFM).

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC, especialitat en transports (2000) i postgraus en Gestió Privada d’Infraestructures i Facility Management- Manteniment d’edificis

Primera etapa professional a l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITEC), en l’àmbit del seguiment dels projectes i actuacions per a la remodelació de Barcelona amb motiu dels Jocs (1990-92).

Responsable de Passes en el departament de Transports en el COOB 92, S.A.

Responsable de planificació i seguiment econòmic-temporal de diferents projectes al Taller d’Enginyeries (1992-95).
Responsable de l’oficina tècnica i de l’execució, supervisió i millora de projectes en el departament de producció en AREMA, SA (1995-99).

Cap d’execució i responsable d’estructures en diversos projectes per Agrupació Guinovart-OSHA (1999-1900).

Incorporat al Grup PROJECTS l’any 2000 com a adjunt al responsable del Servei d’Informació, Programació i Control d’Operacions a la societat municipal Infraestructures del Llevant (actualment BIMSA).
Ha estat responsable de diferents projectes com Project Manager, Director d’Obra o redactor de projectes, realitzant assistències especialitzades diverses per organismes com TMB-Metro, Grup Aigües (AGBAR-SUEZ), etc.

Des de novembre 2010 Organitza i posa en marxa l’activitat de PROJECTS a Xile creant la sucursal de l’empresa en aquest país a l’abril 2012 i de la qual és Gerent General.

Des febrer 2017 membre del Comitè de Direcció del Grup PROJECTS.

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC (2009), Erasmus en l’Imperial College de Londres (2008), postgrau en Gestió Privada d’Infraestructures per la UPC (2015) i MBA per ESADE (2017). Certificat com a Project Manager Professional (PMP®) pel Project Management Institute (2020).

Primera etapa professional a AYESA, com a membre de l’Oficina Tècnica de projectes d’obra civil (2008-09).

Incorporat a el Grup PROJECTS a finals de l’any 2009, com a responsable de Desenvolupament de Negoci Internacional, a càrrec de l’expansió internacional de PROJECTS & FACILITIES MANAGEMENT, SL, principalment en LATAM i Orient Mitjà, participant en la creació i desenvolupament de les sucursals de la empresa a Xile, Perú i Mèxic.

Ha participat en diferents projectes formant part d’equips de Project Management, Direcció d’Obra i auditoria tècniques de projectes. Entre d’altres destaquen els desenvolupats per Línia 9 Tram 2, SANITAS, BCASA, IMHAB, IRIDIUM, DOSPUNTOS o CIRSA.

Actualment també responsable de Desenvolupament Corporatiu desenvolupant projectes interns com l’elaboració i millora de procediments interns de treball o la implantació de la metodologia BIM a l’empresa.

Des de febrer 2017 membre de Comitè de Direcció de Grup PROJECTS.

Arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC (1998). Màster en PM per la URL (2004) i certificada com a Project Manager Professional (PMP®) pel Project Management Institute (2012).

Inicia la seva etapa professional (1998-2002) amb l’exercici liberal de la professió, etapa durant la qual desenvolupa projectes d’edificació residencial.

Incorporada al Grup PROJECTS el 2002 participa en projectes com ara el PM de l’Hospital de St. Pau, rehabilitació de l’estació Miramar del funicular de Montjuïc, l’adequació de l’Estadi Serrahima per Campionats d’Europa d’Atletisme 2010 o el Project Monitoring de diverses promocions per Banc Sabadell.

Ha estat responsable, entre d’altres, de projectes com la Direcció d’Obra de la construcció de les obres concesionables corresponents a determinades infraestructures de la Línia 9 del metro de Barcelona, ​​PM de la construcció de l’edifici d’oficines al sector de Can Ricart – Parc central de Barcelona (DosPuntos Asset Management, SL), PM del nou edifici ICFO-W al Campus UPC de Castelldefels (Fundació Privada Mir-Puig), PM de la construcció de la terminal e i l’ampliació de la terminal d al Moll adossat del Port de Barcelona per a Barcelona (Cruise Terminal, SLO), PM fase projecte de l’Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí (FC Barcelona), PM nova seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya, PM de l’edifici d’usos mixtes i aparcaments sector Volpalleres oest de Sant Cugat del Vallès per PROMUNSA.