De conformitat amb el reglament europeu en matèria de protecció de dades 2016/679 de parlament europeu i de el consell de l’27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques (RGPD), li recordem que les seves dades són tractades per Projects com a responsable.
Aquestes dades són gestionats amb la finalitat d’informar i comunicar tot allò relatiu a la prestació dels nostres serveis professionals i activitats relacionades amb la web www.pfmanagement.com.
Rep aquest correu perquè has facilitat i / o cedit voluntàriament la seva adreça electrònica. No obstant això, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en – Contacte (posant en l’assumpte “Exercici de drets» i adjuntant una còpia del seu DNI), així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.
Recorda que totes les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat segons les vigents lleis 2016/679 de protecció de dades de persones físiques (RGPD), i 34/2002 de Serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) .

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, informem que les dades personals que es demanen en aquesta Pàgina Web s’inclouran en una base de dades informatitzada titularitat de PROJECTS & FACILITIES MANAGEMENT, S.L., amb la finalitat, única i exclusiva de poder contactar.

Així mateix, l’usuari disposa en tot moment dels drets d’informació, accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar mitjançant correu electrònic a l’adreça projects@pfmanagement.com, o correu convencional al domicili social al carrer Comte d’Urgell, 240 1rD, CP 08036, de Barcelona.